Як повинен виглядати сучасний туалет класу преміум? Щоб відповісти на це питання, TM Tork, що належить компанії SCA, запропонувала застосувати свої ідеї і досвід двох провідних європейським архітекторам - Наді Толстій і Стефану Рудіну з Tengbom Architects. Вони спільно з Tork розробили 10 основоположних принципів для тих, хто стоїть за оформленням сучасних туалетів, будь то менеджер клінінгової компанії, архітектор або власник готелю. Потім в Tengbom Architects розробили дизайн і створили візуалізацію громадської туалетної кімнати «Енергетичні контрасти», спроектованої на основі цих 10 принципів.

І так, що ж це за принципи?

10 провідних принципів щодо створення сучасної туалетної кімнати

  1. Туалет - це не другорядний простір. Це щось більше. Це важлива частина громадського простору, яка створює враження про об'єкт в цілому.

  2. Використовуйте елементи, що роблять акцент на чистоті. Гігієна означає дуже багато для відвідувачів і акцент на чистоті дозволяє гостям отримувати задоволення від відвідування туалетної кімнати.

  3. Інтуїтивно зрозуміле використання. Туалетна кімната повинна бути інтуїтивно зрозумілою. Це не означає, що вона нудна або передбачувана, але дизайн допомагає правильно використовувати обладнання.

10 провідних принципів туалетної кімнати

  1. Пауза в повсякденному житті. Навіть короткий візит до туалетної кімнати може стати перепочинком. За цей час відвідувач може отримати необхідний заряд енергії на весь день, споглядаючи незвичайний і надихаючий простір навколо себе.

  2. Несподівані елементи. Туалетні кімнати схожі одна на іншу. Преміум туалети руйнують стереотипи. Наприклад, раковини з незвичайного матеріалу.

  3. Пробудіть емоції! Створіть враження! Розглядайте туалет як можливість зробити правильне враження на гостей, поряд із усіма іншими приміщеннями в будівлі.

  4. Увага до потреб відвідувачів. Простір туалетної кімнати можна використовувати різними способами. Дозвольте проявитися іншим людським потребам, крім очевидних, наприклад, можливості розслабитися.

  5. Використовуйте натуральні матеріали. У багатозадачному світі відвідування туалетної кімнати має підтримувати відвідувача фізично і психічно, і вибір натуральних матеріалів сприяють цьому. Уникайте ненатуральних матеріалів.

  6. Продумане обслуговування. Сучасний туалет преміум класу має на увазі скоріше постійну наявність туалетного паперу, ніж такі символи розкоші, як золоті умивальники. Постійна комунікація дозволить обслуговуючому персоналу завжди виконувати свою роботу якісно, ​​передбачаючи необхідність прибирання або перезаправлення витратних матеріалів.

  7. Поєднання форми і функціональності. Уникайте вибору між формою і функціональністю і шукайте рішення, які втілюють в собі обидва елементи. Наприклад, діспенсерне обладнання, яке прекрасно вписується в інтер'єр сучасного туалету і забезпечує комфорт користування і обслуговування для відвідувачів і клінінгового персоналу.

10 провідних принципів сучасної туалетної кімнати

Ми можемо спостерігати, як змінюється роль туалетних кімнат. Із зони, якої раніше не приділяли особливої ​​уваги, туалет стає центром концепції майбутнього проекту. За висловом представників торгової марки Tork, створення простору сучасного туалету преміум класу не означає показну розкіш, наприклад, позолочені крани. Йдеться про створення простору, в якому все буде органічно і продумано, і яке виходить за рамки стандартного функціоналу туалетної кімнати.

За матеріалами Tork

Головна
> Новини
> 10 провідних принципів щодо створення сучасної туалетної кімнати
Замовити послугу