Чистий і охайних офіс – запорука здорового і продуктивного робочого середовища, гарного настрою співробітників, позитивних вражень відвідувачів та ділових партнерів і значне зниження ризиків розповсюдження респіраторно-вірусних захворювань та інфекцій, особливо у періоди міжсезоння.

Оскільки більшість працівників проводять близько 40-45 годин на тиждень в офісі, одним з головних завдань керівництва є створення комфортних умов для роботи, сприяючи підтримці на робочих місцях та інших зонах офісу високому рівню чистоти і гігієни. До речі, забезпечення необхідною санітарно-гігієнічною продукцією: серветками, туалетним папером, дезінфектантами для рук, рідким милом, зручними диспенсерами, тощо є важливим показником того, як компанія турбується про своїх працівників. Про це свідчать результати безлічі світових досліджень. Більшість офісів по інерції покладаються на своїх співробітників, щоб зберегти робочі місяця в чистоті і порядку, влаштовують дні прибирання, або залучають прибиральницю/прибиральника. Однак, співпраця з професійною клінінговою компанію – це вірне рішення, що являє собою абсолютно інший підхід, професійний, своєчасний сервіс та оптимізацію часу і коштів.

7 ЗА! Переваги найму професійної клінінгової компанії для прибирання офісів

Причини, за якими укладання контракту на клінінгове обслуговування - краще з рішень, яке може прийняти власник для комфорту свого персоналу і чистоти офісу.

Досвід та знання технологій.

Наймаючи професійних клінерів, ви можете покластися на їх досвід, знання та володіння технологіями прибирання, а це значить, що можна розраховувати на високоякісні послуги. Професійні клінери належним чином навчені, знають, яким чином прибирати різні зони офісу, які при цьому засоби краще застосувати, щоб поверхні та зони були ретельно вимиті, не мали сторонніх запахів і мікробів.

Залучення до прибирання співробітників офісу – не краще рішення, адже у них є інші важливі завдання, які потрібно виконувати. Залучення прибиральниці/прибиральника? Можливо, але не забувайте, що частіше за все вони використовують побутову хімію для прибирання, яка дає гірший результат, ніж професійна, і не є економною. Також, на жаль, можливі випадки перехресного забруднення через недосконале володіння знаннями та порушення технологій прибирання.

Правильне обладнання та інвентар.

Професійні клінінгові компанії мають у своєму арсеналі необхідний інвентар, техніку та професійну сертифіковану хімію (безпечну для людини та навколишнього середовища), завдяки чому роботи з очищення виконуються за найвищими стандартами. Окрім того, завдяки використанню професійних засобів, можна досягати не лише кращого результату прибирання, а й забезпечити довшу експлуатацію поверхонь без пошкоджень. Окрім того, на той випадок, коли замовник проти використання хімічних засобів, професійні компанії володіють технологіями та засобами для еко-прибирання.

7 ЗА! Переваги найму професійної клінінгової компанії для прибирання офісів

Індивідуальні послуги з прибирання.

Важливо розуміти, що у кожного клієнта будуть різні вимоги щодо прибирання. Також необхідно враховувати специфіку офісу. Перед початком укладення договору представники клінінгової компанії повинні ознайомитись з особливостями об’єкту, вимогами замовника, обговорити усі важливі деталі. Це допоможе розробити індивідуальну програму, яка відповідає конкретному бізнесу і потребам замовника.

Гарантія ретельного очищення.

Ще однією важливою перевагою залучення клінінгової компанії є професійний підхід до налагодження робочих процесів: використання форматів професійної документації, технологічних карт і т.і. Це гарантія того, що послуги з прибирання будуть виконуватися своєчасно і в тому обсязі, який прописано в договорі. Окрім того, спектр послуг професійних компаній досить широкий, окрім щоденного прибирання професіонали компанії у разі необхідності можуть надавати й спеціалізовані: хімчистку меблів та підлогових покриттів, висотне миття вікон, різноманітні послуги з обробки та очищення поверхонь з каменю, натуральної деревини і т.і.

Продуктивність та мотивація офісних працівників.

Численні дослідження показують, що офісні працівники, зазвичай, відчувають себе більш мотивованими і краще концентруються на своїй роботі, коли знаходяться в чистому та охайному приміщенні. Бруд, безлад і неприємний запах можуть сильно відволікати співробітників і знижувати їх продуктивність. Організований офіс це в тому числі й можливість легко знаходити речі і вільно пересуватися. Наймаючи клінінгову компанію, ви підвищите продуктивність і ентузіазм своїх співробітників.

7 ЗА! Переваги найму професійної клінінгової компанії для прибирання офісів

Професійне прибирання - душевний спокій!

Укладення договору з обслуговуючою компанією гарантує, що послуги з прибирання будуть надаватися регулярно, якісно і своєчасно. Крім того, клінери «ІНВАЙТ» проходять регулярні навчання, підвищують свою кваліфікацію та рівень знань, включаючи навчання з охорони праці і техніки безпеки, володіння технологіями та знання матеріально-технічної бази.

Економія часу.

Передача функції прибирання офісу на аутсорсинг суттєво економить найдорогоціннійщий ресурс – час. Володіючи всіма необхідними знаннями та технологіями, процес прибирання клінерами відбувається швидше та якісніше. А це, в свою чергу, означає, що замовнику не потрібно витрачати свій час на контроль , а можна зосередитись на своїй безпосередній діяльності.

7 ЗА! Переваги найму професійної клінінгової компанії для прибирання офісів

Головна
> Новини
> 7 ЗА! Переваги найму професійної клінінгової компанії для прибирання офісів
Замовити послугу