Столиця завершує активні приготування до пісенного конкурсу «Євробачення 2017». Чепуриться і готується зустрічати гостей і Шевченківський район столиці. На черзі - пам'ятник Миколі Лисенку і фонтан, що розташований поруч із Національною оперою України.

28 квітня 2017 пройшла акція «Clean day біля Національної опери». Під час акції було реалізовано комплекс робіт із миття пам'ятника Миколі Лисенку, а також очищення та підготовки до весняного запуску співаючого фонтану, який розташовано поруч із пам'ятником і Національною оперою.

Традиційно організатором акції виступила сервісна компанія «ІНВАЙТ» за підтримки Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації та КП УЗН Шевченківського району

Чистка пам'ятника Миколі Лисенку

Увесь комплекс робіт на згаданих двох об'єктах передбачав очищення від бруду і миття безпосередньо самого пам'ятника, постаменту, на якому розташовано фігуру композитора, майданчиків, на яких розташовано увесь архітектурний ансамбль, а також повне очищення від бруду, вапняних відкладень та іржі всередині і зовні чаші фонтану. Миття пам'ятника здійснювалося за допомогою підйомного крана і апарату високого тиску. При цьому, клінери використовували тільки чисту воду без хімічних засобів для прибирання, щоб не нашкодити ані пам'ятникові, ані постаменту. Для проведення очищувальних робіт у чаші фонтану використовувалася професійна мийна техніка, а також спеціальні хімічні засоби, які допомогли впоратися з відкладеннями вапна та іржі, при цьому не пошкодивши гранітного оздоблення фонтану.

Миття пам'ятника Миколі Лисенку

«Уже традиційно наша компанія вітає своє місто зі святами і знаменними датами добрими справами, подібними соціальними акціями. Ми пишаємося тим, що можемо бути корисними в дуже відповідальному етапі підготовки до пісенного конкурсу «Євробачення 2017» - облаштування інфраструктури столиці, наведенні чистоти і порядку в різних її куточках», - прокоментувала ініціативу сервісної компанії «ІНВАЙТ» її директор Тетяна Давидович.

«Ми продовжуємо в нашому районі розпочату добру традицію: мити пам'ятники. Упевнений, що наша спільна ініціатива з сервісною компанією не залишилася непоміченою і корисною для киян. Запевняю, ми найкращим чином підготуємо Київ до пісенного конкурсу «Євробачення» і Дня міста. Спасибі нашим партнерам», - зазначив голова Шевченківського району Олег Гаряга.

Clean day біля Національної опери

Нагадаємо, подібна партнерська акція сервісної компанії «ІНВАЙТ», Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації та КП УЗН Шевченківського району проходить не вперше. У цьому році на самому початку весни напередодні Шевченківських днів було організовано миття пам'ятника Т. Шевченка, а трохи пізніше до ювілейної річниці створення Центральної Ради помили пам'ятник її засновнику Михайлу Грушевському

Головна
> Новини
> Clean day біля Національної опери
Замовити послугу