Весняний марафон чистоти в столиці триває. На черзі - пам'ятник Михайлу Грушевському.

16 березня 2017 року в Шевченківському районі відбулася акція, в ході якої помито пам'ятник громадському діячеві Михайлу Грушевському. «Clean day» для бронзового монумента, на вулиці Володимирській, 55, пройшов напередодні 100-річчя створення Української Центральної Ради - представницького органу, очолюваного Грушевським.

Традиційно організатором акції виступила сервісна компанія «ІНВАЙТ» за підтримки Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації та КП УЗН Шевченківського району.

Монумент для більш якісного результату помили за допомогою підйомного крану, парогенератора і апарату високого тиску. Використовувалася тільки чиста вода без хімічних засобів для прибирання, щоб не нашкодити ані бронзовому пам'ятнику, ані постаменту із сірого граніту.

«Весна в розпалі і ця акція - черговий подарунок столиці, щоб допомогти Києву швидше привести себе в порядок після зимового періоду. Попереду весняні теплі дощі, цвітіння бузку і каштанів, а також Євробачення. Впевнена, Київ гідно зустріне гостей із усього світу, а ми допоможемо йому стати чистим, ошатним і продемонструвати всім свої найкращі традиції гостинності», - прокоментувала ініціативу сервісної компанії «ІНВАЙТ» її директор Тетяна Давидович.

«Ми почали добру традицію мити пам'ятники в Шевченківському районі на початку весни. Ми вже помили Тараса Шевченка, на черзі - Грушевський, а згодом - Лисенко. Упевнений, що наш флеш-моб «Помий пам'ятник» підтримають й інші райони столиці. І разом ми краще підготуємо Київ до пісенного конкурсу «Євробачення» і Дня міста. Спасибі нашим партнерам, представникам бізнесу, що звернулися до нас із такою корисною ініціативою», - зазначив голова Шевченківського району Олег Гаряга.

Нагадаємо, для сервісної компанії «ІНВАЙТ» це не перша така акція. В минулому році за ініціативи компанії було організовано два подібних заходи з підготовки столиці до ювілейної річниці Незалежності: «Clean day на Майдані», в рамках якого ціла армія клінерів компанії помила підземні переходи під головною площею міста і «Clean day на Подолі» з миттям пам'ятника гетьману Сагайдачному. Цього року напередодні святкування 203 річниці з дня народження Т.Г. Шевченка в столичному парку Шевченка було проведено акцію з миття пам'ятника Кобзарю.

{gallery}press-center/news/00210{/gallery}

Головна
> Новини
> Clean day біля пам'ятника Грушевському!
Замовити послугу