Напередодні репетиції параду на Майдані Незалежності, підземний Майдан також підготували до свята. Сорок співробітників сервісної компанії «ІНВАЙТ» очистили від пилу, бруду, кіптяви і сміття центральний перехід на Майдані Незалежності між 1 і 2 лінією ТЦ Globus, а також підземний перехід з виходом на вулиці Михайлівська та Костьольна.

перехід на Майдані Незалежності

Генеральне прибирання тривало 12 годин. Для очищення понад 1 500 м2 публічного простору під головною площею країни було задіяно 12 одиниць професійної техніки і використано 50 літрів миючих і очисних засобів.

Клінінгова кампанія в роботі на Майдані Незалежності

В результаті акції чистоти компанії «ІНВАЙТ», стіни переходів очищено від кіптяви, дощових патьоків і графіті; помито підвісні стелі; поручні ступенів на виході з переходів очищено від жувальних гумок та інших сторонніх предметів, вимито самі щаблі, а також ескалатори в переході з виходами на вулицю Михайлівську.

Клининговая кампания чистит эскалаторы в переходе на улицу Михайловскую

«Враження про місто складається з дрібниць. Тому ми вирішили не допустити ситуацію, щоб святковий настрій киян і гостей столиці затьмарила неохайність підземних переходів величного Майдану Незалежності. Примітно, що нашу ініціативу підтримав наш давній партнер - ТЦ Globus, з яким ми працюємо вже не один рік» - зазначила директор сервісної компанії «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

Фото до і після:

{gallery}press-center/news/00184/do-posle{/gallery}

Чистка мрамора гранита

«Ми часто чуємо від відвідувачів ТЦ невдоволення щодо стану переходів під Майданом Незалежності. Оскільки підземні переходи під Майданом Незалежності - комунальна власність КП Укравтодор і Київського Метрополітену, для проведення будь-яких ремонтних і очисних робіт необхідно кожного разу отримувати окремий дозвіл від комунальних підприємств (КП). Ми шукаємо варіанти більш тісної співпраці з місцевою владою, щоб забезпечити чистоту і догляд підземних публічних просторів під Майданом» - коментує Олесь Щириця, керівник адміністрації ТЦ Globus.

Головна
> Новини
> Clean day на Майдані від «ІНВАЙТ»
Замовити послугу