Сервісна компанія «ІНВАЙТ» стала Лідером галузі 2016. Так, найкращою компанія визнана в категоріях «Чистий дохід від реалізації» серед малих підприємств України - 1-е місце (ЗОЛОТО рейтингу) і «Валова додана вартість» серед малих підприємств м.Києва - 2 -е місце (ЗОЛОТО рейтингу). Такий результат «ІНВАЙТ» показав в ході загальнодержавного фінансово-економічного аналізу діяльності підприємств України, проведеного Союзом Національних бізнес-рейтингів.

«ІНВАЙТ» - Лідер галузі 2016

«Такі нагороди дуже цінні для нас. Адже вони підтверджують той факт, що обрана нами стратегія розвитку та принципи нашої роботи дають результат. Отримай краще - стань кращим! Це не просто амбітний слоган нашої компанії - це філософія всієї нашої діяльності. Даючи своїм клієнтам краще, ми стимулюємо розвиток не тільки своєї компанії, але й наших клієнтів. Такий принциповий підхід приносить результат, чим ми безмірно пишаємося», - зазначила директор компанії «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

За її словами, не менш важливим є і те, що даний рейтинг загально державний і незалежний. Він виявляє підприємства, які не тільки дбають про прибутковість власного бізнесу, але і чесно платять податки, роблять значний внесок у майбутнє України.

«Перші позиції нашої компанії відразу за кількома показниками - це підтвердження нашого лідерства на ринку. Адже чистий дохід і обсяг сплачених податків свідчить про обсяги компанії. Разом із тим, - переконана Тетяна Давидович, - Медаль і Національний сертифікат «Лідер галузі 2016 - це не вінець успіху однієї окремо взятої компанії. Це оцінка зусиль всієї нашої команди, це налагодженість взаємодії з нашими партнерами, підрядниками і постачальниками. І найголовніше - це показник довіри наших клієнтів до нас. А це, погодьтеся, дорогого коштує».

Лідер галузі 2016

Відзначимо, що методологія складання рейтингу заснована на використанні загально доступних форм звітності підприємств, джерелами яких є: Форма 1 «Бухгалтерський баланс», Форма 2 «Звіт про фінансові результати», Форма 4 «Звіт про зміни в капіталі», фінансовий аналіз.

«Це комплексна оцінка різних показників форм звітності. Однак за нудними цифрами стоїть щоденна праця цілої армії співробітників. І все заради того, щоб наші клієнти могли рости, розвиватися, підкорювати нові вершини, не відволікаючись на щоденне вирішення непрофільних задач», - сказала керівник компанії «ІНВАЙТ».

Довідка. Згідно з умовами рейтингу, Медаль «Лідер галузі 2016» вручається підприємствам, які роблять значний вклад у розвиток галузі і економіки України в цілому, дотримуються високих стандартів соціальної захищеності працівників, впроваджують передові технології і створюють імідж України як правової економічно розвиненої держави. Національний сертифікат «Лідер галузі 2016» вручається компаніям, які зарекомендували себе на ринку як надійні партнери, а їхня діяльність сприяла розвитку галузі та української економіки в цілому.

Головна
> Новини
> «ІНВАЙТ» - Лідер галузі 2016
Замовити послугу