19 жовтня сервісна компанія «ІНВАЙТ» провела перший майстер-клас за напрямком озеленення. Темою навчального класу стала - «Особливості догляду за рослинами в комерційних приміщеннях».

Ініціювання майстер-класу на дану тему виникло в зв'язку з постійним зверненням клієнтів. Отже, захід, що пройшов, був особливо актуальним для його учасників, існуючих і потенційних клієнтів, які представляли різні види комерційної нерухомості: бізнес-центри, торгові центри, розважальні комплекси, готелі і т.ін.

30 учасників відвідали навчальний клас, що складався з теоретичної та практичної частин.

Під час теоритичного курсу учасники змогли ознайомитися не тільки з особливостями і проблематикою озеленення комерційних приміщень, але й отримати цінні рекомендації по обслуговуванню рослин в конкретному типі нерухомості.

Практичну частину занять було навчання по догляду за такими популярними в комерційних приміщеннях видах рослин: заміокулькас, спатифиллум, сансевієрія, драцена.

Під час практичної частини кожен із присутніх зміг самостійно дати оцінку стану рослин, виявити можливі захворювання, а також, в разі необхідності, надати першу допомогу квітці.

По закінченню майстер-класу кожен його відвідувач отримав спеціалізовану допомогу по догляду за рослинами в приміщеннях із великою прохідністю.

Головна
> Новини
> Компанія «ІНВАЙТ» провела майстер-клас по догляду за рослинами в комерційних приміщеннях
Замовити послугу