Сервісна компанія «ІНВАЙТ» вчергове відвідала міжнародну клінінгову виставку. 25-а ювілейна виставка ISSA/INTERCLEAN відбулася в столиці Нідерландів - Амстердамі з 6 по 9 травня.

Слід зазначити, що дана виставка проходить раз на два роки і є наймасштабнішою в сфері клінінгової індустрії. На 50 тис. м2 розмістилися понад 650 учасників із 130 країн. Було представлено спеціалізовані виставкові сектори: товарні групи, вбиральні, високий тиск, очищення парою, управління і мобільні рішення.

У цьому році ISSA/INTERCLEAN ознаменувалася поданням високих інноваційних рішень в сфері клінінгу, що, безсумнівно, дасть можливість удосконалити послуги нашої компанії і по праву займати місце лідера.

У рамках виставки компанія «ІНВАЙТ» провела також ряд зустрічей із новими потенційними постачальниками, і в черговий раз переконалася, що працює зі світовими лідерами виробництва клінінгової продукції: Tana, Tork, Karcher, Katrin і т.ін.

Виставка ISSA/ INTERCLEAN завжди є показовою і дає об'єктивну оцінку розвитку клінінгу в найближчі роки, що особливо цінно для нашої компанії, так як саме вона задає напрямок в удосконаленні наших послуг і стимул бути кращими.

Головна
> Новини
> Компанія «ІНВАЙТ» відвідала міжнародну клінінгову виставку ISSA/INTERCLEAN AMSTERDAM 2014
Замовити послугу