На злітній смузі терміналу F Міжнародного аеропорту «Бориспіль» проходить не зовсім звичний для головних воріт країни захід - презентація нових автомобілів, перших кросоверів модельного ряду Jaguar - F-PACE, F-TYPE, XJ, XF и XE. Дана локація офіційним дилером бренду Jaguar в Україні компанією «Winner Automotive» обрана не випадково, адже де, як не на злітній смузі, дати волю і показати увесь потенціал залізних «Кішок».

Jaguar на злітній смузі терміналу F «Борисполя»

Познайомитися з новинками модельного ряду Jaguar, випробувати їх на тест-драйві прийшли відомі персони, представники профільних видань і просто цінителі бренду.

Компанія «ІНВАЙТ» теж не залишилася осторонь цього свята краси, драйву, нових ідей, рішень, технологій і емоцій, надавши клінінгову підтримку організатору презентації, своєму давньому партнерові - компанії «Winner Automotive». Наші клінери забезпечують чистоту і порядок на презентаційних майданчиках, а також стежать за збереженням презентабельності зовнішнього вигляду презентаційних експонатів.

Jaguar чистка

«Із «Winner Automotive» «ІНВАЙТ» працює не один рік. Протягом декількох років ми обслуговуємо об'єкти і прилеглі до них території, що належать компанії. Тому нам особливо приємно підтримати свого партнера у такий відповідальний момент виведення на ринок нових моделей торгової марки Jaguar», - зазначила директор ТОВ «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

Jaguar на взлетке в Борисполе

За її словами, «ІНВАЙТ» пишається співпрацею з компанією Winner, адже чистота, порядок, технічна справність об'єктів, а також естетика, яку на ряду з усім іншим забезпечує озеленення озеленение, безпосередньо впливають на імідж Winner в цілому і є однією зі складових її успіху.

Jaguar на злітній смузі

«Обслуговування даного заходу для нас цікаве ще й тим, що робота на території терміналу F аеропорту «Бориспіль» для нашої компанії не в новинку. Свого часу «ІНВАЙТ» надавав клінінгові послуги для цього терміналу, в тому числі. Так що ми досконало знаємо тонкощі не тільки нинішньої презентації, але й специфіку локації, на якій проходить настільки грандіозний захід», - резюмувала Тетяна Давидович

Jaguar у Борисполі

Від імені всього колективу сервісної компанії «ІНВАЙТ» ми бажаємо своєму партнерові «Winner Automotive» вдалих презентацій новинок, виключно позитивних відгуків про тест-драйви та самі захои, а також успішних продажів. Ми ж зі свого боку готові і далі залишатиметься надійним партнером і відповідальним виконавцем.

Головна
> Новини
> Металеві «кішки» Jaguar на злітній смузі терміналу F «Борисполя» - черговий «чистий» проект для клінерів компанії «ІНВАЙТ»
Замовити послугу