Тут, як і завжди, лунає приємна аутентична музика, на обличчях людей – щирі посмішки, на кожному кроці відвідувачів зустрічають тематичні фото-зони. З фуд-кортів доносяться аромати смачних страв, приготованих справжніми street food - гуру, а на другому поверсі павільйону ВДНГ – справжній рай для любителів шопінгу: від виробів майстрів хенд-мейд та українських дизайнерів до стильних олдскульних кросівок і вінтажних суконь в єдиному екземплярі.

Обслуговування масштабних Party: ділимось досвідом на прикладі «Кураж Базару»

Таким ми усі знаємо один із найкрутіших благодійних заходів – «Кураж Базар» – улюблене місце киян та гостей столиці, де можна смачно попоїсти, поспілкуватися у колі друзів і однодумців, купити щось дійсно неповторне та оригінальне. А найголовніше – зробити внесок у добру справу.

Компанія «ІНВАЙТ» на правах друга сім’ї (так організатори благодійної барахолки називають своїх партнерів) обслуговує «Кураж Базар» від початку заснування формату, підтримуючи порядок та чистоту. Все заради того, аби відвідувачам було комфортно та приємно відпочивати. Історія нашої дружби почалася з далекого 2014 року і триває досі. А це - колосальний досвід у проведенні масштабних робіт з наведення чистоти та поряду, неймовірні враження, багато сонця, позитиву, веселощів, щастя на обличчях гостей, вдячність за нашу роботу та підтвердження того, що ми все робимо вірно і з кожним разом стаємо ще кращими!

Обслуговування масштабних Party: ділимось досвідом на прикладі «Кураж Базару»

23-24 березня відбувся традиційний «Весняний Кураж Базар», присвячений зустрічі весни, тепла та сонця. Клінери «ІНВАЙТ» незмінно були на варті чистоти та порядку, насолоджуючись атмосферою свята і улюбленою справою.

Обслуговування масштабних Party: ділимось досвідом на прикладі «Кураж Базару»

Обслуговування масштабних розважальних заходів – завдання не із легких! Тут потрібно постійно бути напоготові, щоб вчасно ліквідувати локальні забруднення, виносити сміття та слідкувати за ідеальним порядком у вбиральнях. Оперативність, мобільність та злагодженість в роботі сервісних працівників – три кити, на яких тримається бездоганний сервіс та чистота на івентах. Клінери «ІНВАЙТ» завжди там, де потрібно, з ненав’язливою легкістю готові професійно виконати свою роботу.

Обслуговування масштабних Party: ділимось досвідом на прикладі «Кураж Базару»

У ці сонячні та теплі вихідні для організаторів та гостей благодійної весняної барахолки «Кураж Базар» професіонали «ІНВАЙТ» з гарним настроєм та на хвилі свята виконали такі роботи:

  • комплексне генеральне прибирання до і після монтажу/демонтажу експозицій;
  • супровід під час заходів (прибирання);
  • збір сміття;
  • швидке та своєчасне усунення непередбачуваних ситуацій.

Обслуговування масштабних Party: ділимось досвідом на прикладі «Кураж Базару»

«Кураж Базар» нещодавно змінив локацію, з Арт-заводу "Платформа" барахолка переїхала на ВДНГ. Однак, як і раніше, захід радує відвідувачів своїми ідеями, піднімає актуальні для суспільства проблеми, вносить свою частку у їх вирішення. Незмінним лишається й наше партнерство, основою якого є професійний підхід до вирішення завдань будь-якого рівня складності та орієнтація на потреби замовника. Такий підхід дає можливість нам гарантувати, що за будь-якої погоди, при будь-якій кількості людей обслуговування івент-заходу відбудеться на найвищому рівні", - прокоментувала директор сервісної компанії "ІНВАЙТ" Тетяна Давидович.

Нагадаємо, що обслуговування масштабних івент-заходів – одна із затребуваних послуг у списку виконуваних робіт компанією «ІНВАЙТ. У клієнтському портфелі компанії: святкові та офіційні прийоми, концерти, виїзні конференції, семінари, корпоративні заходи та презентації.

Серед наймасштабніших заходів:

  • Концерт «Океан Ельзи» 2016 року (більше 120 тис. глядачів концерту).
  • Рок-фестиваль U-Park в липні 2016 року (десятки тисяч щасливих глядачів, два шалених дня драйву та справжніх емоцій).
  • Щорічний Київський Міжнародний турнір по вільній, греко-римскій та жіночій боротьбі (кілька днів свята сили, спорту, жаги до перемоги та безліч відвідувачів у столичному Палаці Спорту) та інші круті та масштабні івенти.
Обслуговування масштабних Party: ділимось досвідом на прикладі «Кураж Базару»

Головна
> Новини
> Обслуговування масштабних Party: ділимось досвідом на прикладі «Кураж Базару»
Замовити послугу