Фахівці сервісної компанії «ІНВАЙТ» пройшли спеціалізоване навчання по використанню продукції Tana Professional в клінінгу.

Професійний семінар проходив в столиці Австрії Відні з 10 по 11 вересня. До участі в семінарі запрошувалися провідні клінери країни, в їхньому числі - фахівці нашої компанії.

Організатори семінару Werner & MertzGmbH приготували для своїх слухачів унікальну програму навчання. В ході якої учасникам вдалося познайомитися з історією виникнення ТМ Tana, ефективним використанням продукції на різних поверхнях, а також закріпити отримані знання на практиці.

На практичних заннятях наші співробітники ознайомилися з технологією застосування засобів професійного прибирання ТМ Tana в різних видах приміщень: вагон метро, ​​лікарня, складські приміщення, готель, офіси.

Підсумком завершення професійного семінару став іспит, по успішному проходженню якого співробітники компанії «ІНВАЙТ» отримали відповідні сертифікати.

Слід також зазначити, що участь у навчальних семінарах від австрійсько-німецького концерну Werner & MertzGmbH для компанії «ІНВАЙТ» був не першим. Політика розвитку і зростання в компанії має на увазі постійне навчання персоналу в кращих навчальних центрах, переймання безцінного досвіду від провідних європейських фахівців в області клінінгу.

Довідка про TANA Professional:

Провідний бренд на європейському ринку і лідер у виробництві продукції для індустрії чистоти. Tana Professional - це чудова якість, інноваційність, оптимальні результати прибирання та догляду, високий ступінь економічності, безпека для навколишнього середовища, системні рішення для оптимального дозування.

Профільні лінійки продуктів Tana Professional орієнтовано на рішення конкретних завдань клієнта і розроблено у співпраці з провідними виробниками машин і устаткування. За 40 років бездоганної роботи фахівцями Tana Professional накопичено величезний досвід та інноваційні технології, які застосовуються в прибиранні та дезінфекції лікарень, громадських будівель, харчовій промисловості.

www.tana.at

Довідка про «ІНВАЙТ»:

Компанія «ІНВАЙТ» - заснована в 2006 р і на сьогоднішній день є однією з провідних сервісних компаній України. Діяльність компанії полягає в комплексному обслуговуванні приміщень і прилеглої території: від надання професійних клінінгових послуг до реалізації ландшафтного дизайну.

Компанія «ІНВАЙТ» формує індивідуальні рішення для кожного клієнта на підставі його особливих вимог і запитів, якість виконаних робіт давно є візитною карткою компанії та її головною конкурентною перевагою

www.iws.ua

{gallery}press-center/news/100-seminar-on-tana-professional{/gallery}

Головна
> Новини
> Професійний семінар від Tana Professional
Замовити послугу