У столиці в Національному спортивному комплексі «Олімпійський» відбувся концерт культового українського гурту «Океан Ельзи». Цей грандіозний захід пройшов у рамках Світового туру групи 2016-2017 років і зібрав більше ста тисяч глядачів. Стадіон був заповнений повністю.

Cпортивний комплекс «Олімпійський» група «Океан Ельзи»

Чотиригодинне шоу було переповнене емоціями, драйвом. На території стадіону і далеко за його межами панувала незабутня феєрична атмосфера. Жива українська музика, нові композиції, а також старі добре відомі хіти об'єднали всіх глядачів, стадіон співав в унісон із легендарними українськими рокерами.

група «Океан Ельзи» на «Олімпійському»

На розігріві концерту виступала молода українська група «Sinoptik», у перших рядах свого наставника підтримувала переможниця шостого сезону «Голосу країни» Віталіна Мусієнко. Серед почесних гостей концерту були воїни АТО і волонтери.

«Океан Ельзи» на «Олімпійському»

А до чого це ми? А все тому, друзі, що численна армія клінерів сервісної компанії «ІНВАЙТ» мала честь працювати на цьому заході. Силами та вміннями наших співробітників були забезпечені чистота і порядок головної спортивної арени України. І, не дивлячись на те, що кількість глядачів значно перевищила очікувані 85 тисяч, а саме дійство закінчилося далеко за північ, мега позитивний заряд і неймовірні емоції допомогли нам привести в порядок майданчик на одному диханні.

За словами керуючої брендом IWS Евеліни Галоян, успішне обслуговування такого роду заходу для будь-якої компанії є досягненням.

«Обслуговування подій такого масштабу свідчить про рівень сервісної компанії. Для нас це була і велика честь, і велика відповідальність. Однак все пройшло якнайкраще. Команда працювала злагоджено, продумано, організовано. Тому з упевненістю можу сказати, що ми можемо успішно вирішувати такого роду задачі і готові гарантувати своїм замовникам найкращий результат», - зазначила Евеліна Галоян.

Обслуговування заходу «Океан Ельзи» на «Олімпійському»

Ось що значить - робота в радість !!!

Головна
> Новини
> Рок, єдність і прекрасний сервіс
Замовити послугу