Рослини в приміщенні - це не тільки гарне доповнення інтер'єру, але і вельми корисне. Саме тому, фахівці-озеленювачі компанії «ІНВАЙТ» завжди рекомендують клієнтам звертати увагу не тільки на озеленення їхніх територій, але й озеленення внутрішніх приміщень.

Про всі корисні властивості «зелених вихованців» давно відомо жителям Європи і Америки.

40% європейських і 60% американських компаній використовують озеленення свого офісу, серед яких: Google, Nestle, Nivea, British American Tobaco, AstraZeneca і багато інших.

Реалізація в своїх приміщеннях такого модного напрямку, як «зелений дизайн», дозволяє компаніям отримати не тільки респектабельний імідж, але й значно збільшити працездатність співробітників в офісах.

За останніми дослідженнями американських вчених, рослини в офісах дозволяють на 20% збільшити працездатність співробітників. Пов'язано це, в першу чергу, із впливом рослин на психоемоційний стан людей, а також поліпшення стану здоров'я.

Так, згідно з результатами досліджень, інтер'єрний фітодизайн здатний підвищити настрій людей, а також:

  • наситити приміщення киснем;
  • завдяки бактерицидним властивостям - знезаразити повітря;
  • підтримати сприятливу вологість для роботи в приміщеннях;
  • відфільтрувати повітря від шкідливих речовин і неприємних запахів.

На жаль, напрямок «зеленого дизайну» в комерційних приміщеннях в Україні не такий популярний і починає тільки розвиватися. Лише деякі компанії можуть похвалитися «зеленими офісами» і вже на своєму досвіді переконатися в колосальних перевагах рослин.

За словами фахівців «Інвайт», головною причиною відмови українського клієнта від інтер'єрного фітодизайну є боязнь вкладення коштів в даремний, на перший погляд, пасив. Клієнт впевнений в тому, що рослини в офісах - це затратно не тільки по грошах, але і за часом, адже за рослинами потрібен постійний кваліфікований догляд.

Компанія «ІНВАЙТ» постарається розвіяти цей міф і допомогти всім власникам комерційних приміщень вибрати правильне рішення на користь «зелених вихованців». Отже, рослини в офісі - це не тільки красиво, але і:

  1. Корисно.
    Про всі корисні властивості рослин давно заявили вчені і провідні світові компанії, що використовують «зелений дизайн».
  2. Ефективно.
    Якщо розглядати інтер'єрні об'єкти з точки зору практичної користі, то рослини займуть лідируючі позиції. Доведено, що рослини - це актив, за допомогою якого роботодавці зможуть підняти працездатність своїх співробітників не менше ніж на 20%.
  3. Бюджетно.
    Жоден інтер'єрний арт-об'єкт не прикрасить так робочий простір, як живі рослини. І не обов'язково для цього вибирати дорогі рослини. Дозволити собі озеленити офіс може кожен, вибравши при цьому недорогі види кімнатних рослин (наприклад, можна придбати невелику «Монстеру», яка вже через кілька місяців буде радувати всіх співробітників своїм зеленим буйством).
  4. Просто.
    Для того, щоб Ваші рослини завжди Вас радували, за ними потрібен періодичний догляд. І не завжди цей догляд настільки обтяжливий, як думає багато хто. Для цього необхідно всього лише вибрати рослини, які підходять для певного типу приміщення, а саме - офісного, а також не вибагливі у догляді. Такими рослинами можуть бути:
    • - Монстера
    • - Сансевієрія ( «тещин язик»)
    • - Замиокулькас
    • - Спаціфіллум
    • - Хлорофітум
    • - Драцена
    • - Фікус Бенджаміна

{gallery}press-center/news/134{/gallery}

Головна
> Новини
> Рослини в офісі
Замовити послугу