Любі наші друзі, партнери, клієнти, а також усі, з ким нам за цю кількість років пощастило працювати і просто бути знайомими. У нас прекрасний привід - наша компанія святкує черговий свій день народження. Сьогодні ми вирішили не акцентувати увагу на тому, скільки років нам виповнилося. Адже головне для нас не ця цифра, що позначає вік, а наші клієнти і наш персонал, який вже багато років застосовує свої навички і знання і робить цей світ чистішим і красивішим.

Святкуємо день народження компанії «ІНВАЙТ»

У дні народження завжди прийнято підводити підсумки. Але ми на правах іменинників трохи поміняємо цю традицію і просто пожвавимо в пам'яті найяскравіші і зворушливі моменти, опишемо найважливіші принципи, які «ІНВАЙТ» сформував для себе за всі роки на ринку.

Із задоволенням поділимося з вами своєю формулою успіху. Ласкаво просимо в світ чистоти, краси, яскравих фарб і порядку від InWhite Solutions!

У першу чергу, хочемо подякувати своїм клієнтам за довіру.

Для компанії «ІНВАЙТ» клієнт - це Партнер.

Отримай краще - будь кращим! Для нас це не просто амбітний слоган - це філософія діяльності нашої компанії. Даючи своїм клієнтам краще, ми стимулюємо розвиток не тільки своєї компанії, але й наших клієнтів. Для нас клієнт - це партнер, який надихає нас ставати ще кращими і перевершувати його очікування. Клієнт - це стимул, який спонукає шукати нові можливості і реалізовувати найамбітніші плани. Взаємоповага, відповідальність і довіра - ось основні принципи нашої компанії, які в комплексі формують для нас поняття клієнтоорієнтованості. Ми любимо всіх своїх клієнтів, цінуємо кожного з них. І не важливо, це великий об'єкт комерційної нерухомості або приватний замовник. Ми знаємо, чим кожен із них живе, які у нього плани і можливості. Ми беремо рішення щоденних технічних питань клієнта на себе, даючи йому можливість зосередиться на чомусь більш важливому: на своїй діяльності, розвитку, досягненні нових вершин, сім'ї, хобі і т.ін.

Серед наших клієнтів: великі торгові центри регіонального і суперрегіонального типу, бізнес-центр класу А і офісні центри закритого типу, мережі бутиків високої моди, режимні об'єкти, міжнародний аеропорт, велика банківська мережа і т.ін. Наш досвід дозволяє нам оперативно і якісно обслуговувати великі масштабні заходи з відвідуваністю більше 100 000 чоловік.

Клієнти компанії «ІНВАЙТ»

Співробітники - головний актив нашої компанії.

Усе це стає можливим, завдяки нашим співробітникам. Саме вони є головним секретом нашого успіху. Ми пишаємося своєю армією однодумців, які є обличчям нашої компанії, щиро люблять свою справу і не бояться сміливих рішень. Вони працюють на загальний результат, кожен із них - справжній професіонал своєї справи. Для того, щоб підтримувати і мотивувати своїх співробітників, «ІНВАЙТ» постійно інвестує в їхній розвиток, навчання і зростання. Ми безмежно цінуємо кожного в своїй команді, заохочуємо ініціативу, стимулюємо прояв талантів у всіх своїх співробітників.

Разом із тим, ми прагнемо бути надійною компанією не тільки для своїх партнерів, але і для персоналу. Ми розуміємо, що відповідальний роботодавець - впевненість у завтрашньому дні співробітників і запорука добробуту країни. «ІНВАЙТ» пропонує не тільки комфортні умови роботи, але й ділиться своїм досвідом, навчає і удосконалює знання, вміння і навички свого персоналу.

{gallery}press-center/news/00180/001{/gallery}

Репутація.

Із самого початку діяльності на ринку сервісних послуг якість завжди була нашою головною перевагою. Саме якість надаваних нами послуг формує репутацію нашої компанії.

Ми знаємо, досягти вершини - не просто. Ще складніше - на ній утриматися. Виключно принциповий підхід до питань якості послуг, що надаються, дозволяє компанії утримувати лідерські позиції, а також підтверджувати репутацію відповідального партнера.

Професіоналізм.

Професіоналізм приходить із досвідом. Однак, не можливо бути професіоналом, не знаючи всіх тонкощів і нюансів ринку, не розвиваючи і не вдосконалюючи себе, свої навички і вміння. Протягом всього часу ми тримаємо руку на пульсі всього того, що відбувається в світовій індустрії обслуговування, ми відстежуємо всі останні тренди та тенденції, працюємо зі світовими експертами і компаніями-виробниками товарів для ринку facility. Такий принциповий підхід дає нам можливість не тільки якісно виконувати свої зобов'язання перед клієнтами, але й індивідуально підходити до вирішення завдань різного рівня складності, пропонувати своїм клієнтам різні шляхи мінімізації та оптимізації витрат, не жертвуючи при цьому якістю. Розуміючи потреби і можливості кожного клієнта, ми добиваємося зваженого підходу до формування цінової політики, а також довготермінових взаємовигідних партнерських відносин зі своїми клієнтами.

Так, доброю традицією вже протягом багатьох років стало відвідування нашою компанією міжнародної виставки індустрії клінінгу ISSA/INTERCLEAN AMSTERDAM.

{gallery}press-center/news/00180/002{/gallery}

Літо 2016 року ознаменувалося для нас ще одним дуже знаковим і цікавим заходом: ми виступили в ролі експертів на конференції «Оптимізація експлуатаційних витрат для об'єктів торгової нерухомості», організованої Malls Club. Нас поважають, до нас прислухаються, нас рекомендують!

{gallery}press-center/news/00180/003{/gallery}

Лідерство.

Для «ІНВАЙТ» лідерство - це не самоціль. Ми переконані, що звання лідера ринку потрібно підтверджувати своєю роботою щодня. Лідер - це не той, хто обслуговує найбільшу кількість компаній на ринку. Лідер - це компанія, яка йде в ногу з часом, яка постійно зростає, вдосконалюється, може запропонувати своїм клієнтам високу якість послуг, зберігши при цьому адекватне ціноутворення. У своїй роботі ми дотримуємося саме цього принципу. Ми свято віримо в те, що якість має бути доступною кожному. Кожен клієнт гідний якісного сервісу. В цьому напрямку нам не потрібно щось доводити. Напередодні свого ювілею ми суттєво розширили географію своєї діяльності. Тепер висока якість сервісу від компанії «ІНВАЙТ» є в усіх регіонах нашої країни. Бездоганна репутація і більше 900 000 кв.м незаперечної чистоти говорять самі за себе.

У 2013 році «ІНВАЙТ» став Лідером галузі та увійшов у ТОП-10 малих підприємств по місту Києву за показниками фінансово-господарської діяльності. У 2016 році наша компанія підтвердила свої лідерські позиції, на цей раз значно поліпшивши свої результати. «ІНВАЙТ» визнаний кращою компанією в категоріях «Чистий дохід від реалізації» серед малих підприємств України - 1-е місце (ЗОЛОТО рейтингу) і «Валова додана вартість» серед малих підприємств м.Києва - 2-е місце (ЗОЛОТО рейтингу).

{gallery}press-center/news/00180/004{/gallery}

Соціальна відповідальність.

Бути лідером, але залишатися при цьому соціально відповідальною компанією - одне з головних наших завдань. Ми впевнені, що бізнес просто зобов'язаний бути соціально активним. І не тому що це модно, а тому, що тільки з таким підходом можна побудувати відповідальне громадянське суспільство і закласти надійний фундамент для процвітання всієї країни. Для нас бути соціально відповідальною компанією - це можливість змінити ситуацію на краще. «ІНВАЙТ» підтримує і впроваджує різні соціальні та благодійні ініціативи в сфері спорту, мистецтва, підтримує здоровий спосіб життя і проекти благоустрою міської інфраструктури.

У квітні 2015 року, ми підтримали 5 ювілейну акцію «Зроби Україну чистою».

«Зроби Україну чистою»

У лютому 2016 року наші клінери із задоволенням забезпечили чистоту і порядок на XX Київському Міжнародному турнірі з вільної, греко-римської та жіночої боротьби.

{gallery}press-center/news/00180/005{/gallery}

Уже протягом кількох років ми є постійним партнером барахолки (зараз Кураж базар). Наші клінери забезпечують чистоту і порядок на даному заході.

{gallery}press-center/news/00180/007{/gallery}

Креативність.

Не менш успішними, яскравими, креативними і цікавими є й інші проекти, в яких бере участь наша компанія.

Клінери компанії «ІНВАЙТ» забезпечують не тільки чистоту своїм клієнтам, але й гарний настрій і позитивні емоції. Так, висотники нашої компанії узяли участь в креативному і неординарному заході, втіливши в життя оригінальну концепцію прощальній вечірки, організованої івент-агентством «ARENA CS» для однієї з великих міжнародних компаній. Ідея полягала в тому, що висотники нашої компанії переодяглися в форму льотчиків і спустилися до вікна Генерального директора з плакатом, на якому сповіщати про початок вечірки. Такий непередбачуваний вступ до свята створив веселий настрій і атмосферу радості для всіх учасників заходу.

{gallery}press-center/news/00180/006{/gallery}

Друзі, це далеко не весь перелік усього того, що сталося з нами за ці роки. Ми багато чого досягли, реалізували безліч успішних спільних проектів. І це наші з вами спільні перемоги. Однак, ми впевнені, попереду у нас не менш яскраві моменти, нові вершини і результати. Ми безмежно вдячні за те, що ви прислухаєтеся до нас, впроваджуєте в життя наші рішення і пропозиції. Саме з вами ми готові рости і розвиватися, саме для вас ми готові вдосконалюватися, щоб, як і раніше, надавати послуги найвищої якості.

Головна
> Новини
> Сервіс із бездоганною репутацією: Святкуємо день народження компанії «ІНВАЙТ»
Замовити послугу