Роль, яку відіграє сервісний персонал «ІНВАЙТ» у становленні компанії на ринку України у сфері фасіліті послуг, є ключовою, адже команда професіоналів – це наш головний ресурс, основа, на якій тримаються операційні процеси.

Кожен співробітник для нас - важливий. Саме тому ми прагнемо створити максимально комфортні та безпечні умови для сервісного персоналу, а це: використання сучасної, зручної техніки для прибирання, яка полегшує роботу і вивільняє час; професійної хімії, безпечної для здоров’я; застосування якісних засобів індивідуального захисту (респіратори, рукавички) і, звичайно ж, форма. Саме про фірмовий одяг компанії сьогодні ми будемо говорити.

Нам важливо щоб кожен працівник під час роботи відчував комфорт і впевненість у собі та своїх силах. А що, як не правильно підібраний, зручний та лаконічний одяг впливає на це? Як казала геніальна Шанель: «У вас не буде другого шансу, справити перше враження»! І це правда, адже від того, як виглядає сервісний персонал на об’єкті, складається враження не лише про об‘єкт, а й про обслуговуючу компанію також.

Фірмовий одяг. Чому це важливо?

Забезпечення персоналу корпоративним одягом - є не лише гарною традицією, а й вимогою сьогодення, що дає обслуговуючій компанії не тільки корпоративну ідентифікацію, а й безпеку при виконанні робіт. Компанія «ІНВАЙТ» забезпечує своїх співробітників корпоративною формою європейського зразка. Всі комплекти мають необхідні захисні і гігієнічні характеристики.

Форма сервісного працівника виконує 4 головні функції:

  • БЕЗПЕЧНІСТЬ
  • ПРАКТИЧНІСТЬ
  • ЗРУЧНІСТЬ
  • ЕСТЕТИКА

Безпечність – критерій № 1 при виборі форми!

Перше, чим керувались при виборі тканин для пошиття форми для персоналу - це склад тканини. При цьому, зважаючи на специфіку діяльності компанії, а також перелік виконуваних робіт, всупереч розповсюдженому міфові про надання переваги натуральним тканинам, для виготовлення корпоративної форми сервісних співробітників ідеальним є мікс натуральної нитки та синтетичної. Не рекомендується відшивати форму із 100% натуральних тканин, тому, що вони швидко втрачають свої властивості: форму, колір, зносостійкість. Натуральні волокна тканин, приміром, вступають в реакцію з деякими хімічними засобами та зовсім не захищають від їх дії у разі розлиття рідин і т.і. 100% синтетика також не варіант - носіння одягу із синтетичних матеріалів спричиняє порушення теплообміну, негативно впливає на шкіру і може викликати проблеми з нею. Окрім того, вимогами та стандартами, що передбачають правила безпеки при роботі з електрикою, заборонено використання 100% синтетичних матеріалів: у разі ураження струмом чи інших пошкоджень під час роботи з електрикою, синтетика не захищає зовсім, а навпаки, є гарним провідником струму та не витримує дії високих температур. До речі, форма сервісних працівників «ІНВАЙТ» розроблена з урахуванням усіх нюансів, серед яких є один дуже важливий: одяг не має статики! Це гарне рішення для персоналу, котрий займається технічним обслуговуванням об’єктів, особливо систем освітлення і електропостачання.

Комбінований склад одягу має ряд переваг:

  • не жарко влітку, не холодно взимку;
  • чудові вологовідштовхуючі чи вологопоглинальні властивості (в залежності від специфіки виконуваної роботи);
  • легка експлуатація: прання, сушка, прасування;
  • гарні повітровентиляційні властивості.

Важливим для безпеки є й те, як саме носиться форма. Наприклад, якщо штани довгі, необхідно підгорнути, підшити чи зробити підкати всередину штанини, щоб уникнути травмування, адже підкочені штани назовні можуть зачепитися за візок або інший інвентар чи техніку. Також на формі повинні бути відсутній декор та зайві елементи: кишені, зав’язки тощо. Моделі сорочок та футболок поло форми сервісних працівників «ІНВАЙТ» не передбачають наявності кишень. При цьому, кишені передбачено в окремих елементах форми: штани, куртки та фартухи. Приміром, фартухами з кишенями забезпечений персонал, який виконує певні роботі: якщо зона, обслуговування не передбачає прибирання за допомогою візків; при оперативному усуненні непередбачених ситуацій, персонал, який надає послуги по догляду за рослинами.

Щільність тканин також відіграє важливе значення, адже тканина потрібної щільності перешкоджає швидкому просоченню хімічних речовин у разі їх випадкового проливання на шкіру.

Сервіс у формі. Корпоративний одяг для обслуговуючої компанії: характеристики, модельний ряд, комплектація.

Ще одна важлива характеристика форми сервісних працівників - практичність

Вибір правильної кольорової гами – не лише елемент корпоративної ідентифікації, а й запорука естетичного вигляду та практичного використання. Кольорова гама працівників компанії «ІНВАЙТ» підібрана з урахуванням усіх дрібниць: вигляд робітника, зносостійкість виробу, догляд (форма не втрачає колір від регулярного прання), відсутність плям від хімічних засобів.

Сервіс у формі. Корпоративний одяг для обслуговуючої компанії: характеристики, модельний ряд, комплектація.

Зручність форми.

Всі моделі розроблені таким чином, що підходять для працівника будь-якої комплекції (універсальні розміри). Форма не сковує рухи, шви не натирають.

Завдяки комбінованому складу тканини, влітку і взимку комфортно. Всі моделі штанів мають високу посадку, в них легко заправляється сорочка, сорочка має необхідну довжину, а отже - поперек закритий, а зовнішній вигляд загалом працівника має естетичний вигляд.

Взуття. Сервісний персонал та інженери «ІНВАЙТ» забезпечуються кількома видами взуття в залежності від специфіки об’єкту, що обслуговується. Однак, обов’язковою умовою для взуття є його закритість та можливість комфортно фіксувати ногу.

  • сезонне взуття зима/літо,
  • взуття з антиковзаючою гумовою підошвою,
  • взуття зі спеціальними металічними шипами (промислові об‘єкти).

Крім того, всі комплекти взуття мають необхідні захисні і гігієнічні характеристики.

Сервіс у формі. Корпоративний одяг для обслуговуючої компанії: характеристики, модельний ряд, комплектація.

Естетичний вигляд форми.

Сервісний персонал – обличчя компанії, тому важливо, щоб увесь комплект форми працівника був завжди чистим, випрасуваним та мав охайний вигляд. Обов'язкова наявність бейджів. Ґудзики, блискавки повинні бути в наявності і справними. Взуття має бути закритим, зручним, в охайному стані. Комплектація форми повинна відповідати прийнятим стандартам компанії. Обов'язкова наявність засобів захисту (рукавички).

Сервіс у формі. Корпоративний одяг для обслуговуючої компанії: характеристики, модельний ряд, комплектація.

Резюмуємо. Забезпечення сервісною компанією корпоративною формою своїх працівників – це не лише показник професійності, рівня компанії та елемент іміджу, це наше обличчя та кожного з наших замовників. Тому на цьому питанні не можна економити. Якісна форма є важливим елементом безпеки, задоволеності працівників, їх лояльності до компанії, в якій вони працюють. Разом з тим, як показує досвід, не менш важливим є й відповідність форми корпоративному стилю, завдяки якому впізнають компанію на об‘єкті. Наших працівників на будь-якому об‘єкті можна впізнати за формою з коричнево-оливковим (салатовим) та коричнево- бежевим поєднанням кольорів.

Головна
> Новини
> Сервіс у формі. Корпоративний одяг для обслуговуючої компанії: характеристики, модельний ряд, комплектація.
Замовити послугу