10 листопада компанія «ІНВАЙТ» провела круглий стіл на тему перспектив розвитку фасилити менеджменту в Україні.

Метою заходу стала оцінка майбутнього потенціалу діяльності з управління непрофільними активами об'єктів нерухомості на умовах аутсорсінгу. Саме поява на українському ринку такого виду діяльності як фасиліті менеджмент, стало причиною зборів провідних представників даного напрямку.

На закритий круглий стіл було запрошено 17 провідних фахівців різних напрямків сервісних послуг: озеленення, клінінгу, інфраструктурного та технічного обслуговування.

У рамках програми круглого столу учасники встигли обговорити: переваги комплексного обслуговування нерухомості, вигоди для клієнта, сьогоднішні реалії розвитку даного бізнесу, а також його перспективи.

Особливе значення існуючих проблем даної діяльності. Так, за словами директора компанії «ІНВАЙТ» Давидович Тетяни Іванівни: «Стрімке зростання послуг фасиліті в Європі - явний показник взаємовигідної, успішної операції для обох сторін: фасиліті компанії і клієнта. Але, на жаль, така тенденція спостерігається поки в країнах Європи і Америки.

Основна проблема нашого вітчизняного ринку - це незнання потенційним клієнтом діяльності фасиліті менеджменту і нерозуміння колосальних вигод для нього. Тому, донесення повних і інформативних відомостей про діяльність до всіх можливих учасників ринку комерційної нерухомості - є однією з основних наших цілей у розвитку фасиліті на українському ринку».

Круглий стіл було присвячено також проблематиці основних видів сервісних послуг: клінінгу, а саме професійного прибирання офісних та торгових приміщень, технічного обслуговування різних типів приміщень, інтер'єрного фітодизайну. Так, кожен учасник зміг поділитися не тільки своїм досвідом, але й прийти до спільного рішення щодо подолання тих чи інших проблем.

Головна
> Новини
> Сервісна компанія «ІНВАЙТ» провела круглий стіл "Фасиліті менеджмент: реалії впровадження і перспективи розвитку"
Замовити послугу