Перелік замовників сервісної компанії «ІНВАЙТ» поповнився Національним антикорупційним бюро. Договір на надання послуг між ТОВ «ІНВАЙТ» і НАБУ було підписано 31 березня поточного року. Про це повідомила виконавчий директор компанії «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

За її словами, підписання договору стало наслідком участі компанії у відкритих торгах, оголошених Національним антикорупційним бюро. Акцепт по предмету закупівлі було опубліковано 14 березня поточного року.

Згідно з технічним завданням, предметом закупівлі стали послуги підрядників із управління нерухомістю, а також послуги з господарського утримання приміщень (обслуговування приміщень, прилеглої території та технічне обслуговування об'єкта).

Обслуговування приміщень прибирання

«Вартість послуг, запропонована нашою компанією, була в порівнянні з іншими пропозиціями, нижчою. При цьому, пропозиція компанії «ІНВАЙТ» відповідала всім заявленим критеріям оцінки технічної документації. Ми, як і раніше, готові показувати, що надання послуг найвищої якості можливо при збереженні адекватної вартості», - зазначила виконавчий директор сервісної компанії «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

Прибирання фахівцями «ІНВАЙТ»

Вона також повідомила, що для підготовки більш точного і економічно обґрунтованої конкурсної пропозиції для участі в тендерних торгах, фахівцями «ІНВАЙТ» було проведено попередню оцінку об'єкта, що враховує його специфіку, заявлені вимоги. Такий підхід, за її словами, є традиційним для компанії.

«Ми ґрунтовно готувалися для участі в даному тендері, враховували всі можливі нюанси. НАБУ - не перший наш замовник-державна структура. Даний сегмент ми для себе розглядаємо як один з пріоритетних. Однак Національне антикорупційне бюро вперше проводить тендер на закупівлю послуг даного напрямку, тому і підготовка зайняла більше часу, ніж зазвичай», - резюмувала Тетяна Давидович.

Варто зазначити, що 1 квітня компанія «ІНВАЙТ» приступила до виконання своїх зобов'язань, передбачених умовами договору.

Технічне обслуговування

Довідка. Історія діяльності компанії «ІНВАЙТ» починається в 2006 році. На сьогоднішній день вона є однією з провідних сервісних компаній України. Діяльність компанії полягає в наданні комплексу послуг facility менеджменту: від надання професійних клінінгових послуг до розробки ландшафтного дизайну і послуг технічного обслуговування приміщень.

Головна
> Новини
> Сервісна компанія «ІНВАЙТ» розпочала обслуговування Національного антикорупційного бюро України
Замовити послугу