Компанія «Інвайт», що надає на українському ринку комплексні послуги фасіліті менеджменту, розповіла про значимість корпоративної соціальної відповідальності в розвитку самосвідомості суспільства.

«Ми не ставимо перед собою мети - стати масштабним представником даного напрямку, з великими соціальними проектами і амбітними планами. Ми всього лише намагаємося показати кожному нашому співробітнику, партнеру, клієнтові, що робити «правильні» вчинки необхідно починати з себе.

Ми застосовуємо європейські принципи роботи не тільки в клінінгу, ландшафтному дизайні, технічному обслуговуванні, але й у ставленні до людей, навколишнього середовища і розвитку країни в цілому. Віримо в те, що не тільки економічне зростання сприяє процвітанню, стабільності країни, але й правильно виховані моральні принципи», - коментує директор «ІНВАЙТ» Давидович Т.І.

Напрямок соціальної відповідальності в компанії «ІНВАЙТ» було ініційовано відносно недавно - 2 роки тому, але і за такий короткий проміжок часу компанії вдалося проявити себе в різних соціальних сферах.

Основним підходом до напрямку соціальної відповідальності є, в першу чергу, проекти розвитку та допомоги українській спільноті. Так, компанія «ІНВАЙТ» встигла взяти участь в проектах: «Збережи дерево - допоможи дітям», «Зробимо Україну чистою», «Art Пікнік Слави Фролової», стала учасником проекту по вторинній переробці і реалізації автодеталей, а також є постійним партнером найбільшої в Україні благодійної барахолки «The New Old».

Крім цього, в компанії існує програма по стажуванню та працевлаштуванню студентів. Багатозадачність напрямків бізнесу і великий комплекс пропонованих послуг компанією «ІНВАЙТ» дає унікальну можливість молодим людям навчитися і набратися досвіду саме в тій сфері діяльності, якою вони навчаються у ВУЗах.

За словами керівництва компанії, напрямок СВ знаходить своє відображення не тільки в гучних реалізованих проектах, але й у ставленні співробітників до суспільства. Яскравим прикладом тому стало святкування останнього корпоративного Нового року. За ініціативою співробітників кожен зміг проявити себе в якості благодійника і принести з собою подарунок для маленьких мешканців дитячих будинків.

«Ми завжди говоримо, що це всього лише початок. Що найважливіше нас чекає попереду. Таким чином ми не зупиняємося і даємо собі можливість соціально розвиватися далі» - колектив компанії «ІНВАЙТ».

Головна
> Новини
> Сервісна компанія «ІНВАЙТ» розповіла про розвиток напрямку соціальної відповідальності
Замовити послугу