Послуга «Сучасне прання» для європейського ринку в сфері facility management не нова, але в Україні ця послуга лише починає набирати обертів. Інвайт – одна з перших компаній в Україні, яка почала надавати таку послугу для своїх клієнтів. І за досить короткий термін вона вже набула популярності серед клієнтів Інвайт.

То що ж таке «Сучасне прання», та які бізнесові питання можна вирішити з її допомогою?

Перш за все варто зауважити, що оптимізація двох ключових ресурсів - часу та витрат на будь-якому підприємстві - важливий крок для його успішного розвитку. Якщо частина процесів вже налагоджена, то таке завдання, як професійне прання, потребує особливої уваги.

Що таке Сучасне прання та які питання бізнесу вирішує ця послуга

Окрім економічної складової, кожна успішна компанія має турбуватись, в тому числі, й про навколишнє середовище, використовуючи ті чи інші інструменти для ведення свого бізнесу, які б не шкодили навколишньому середовищу та здоров’ю клієнтів. Тому, вже сьогодні, більшість компаній починають віддавати перевагу безпечним засобам для професійного прання.

Компанія Інвайт розробила послугу «Сучасне прання» для бізнесу. Для професійного прання, в рамках цієї послуги, використовуються лише сучасні технології та лише професійні засоби для прання, які безпечні для здоров’я людини. Компанія ретельно обирала виробника з успішною історією розвитку, соціальною місією та позитивною репутацією на світовому ринку. Наразі послуга «Сучасне прання» включає в себе використання миючих засобів TM Green Care PROFESSIONAL та ТМ Tana PROFESSIONAL. Виробник цих засобів Werner&Mertz Professional один із перших у світі запропонував для ринку професійного прибирання високоефективні рішення для розробки засобів для прання, які б не були шкідливими для здоров’я людини та природи. Дана лінійка засобів є високоефективною, безпечною для користувача та відповідають медичним критеріям, що підтверджено висновком державної санітарно – епідеміологічної експертизи.

Компанія Інвайт проводить аналіз та розробляє комерційну пропозицію виключно на основі досліджень особливостей води

Крім того, попередньо компанія Інвайт проводить аналіз та розробляє комерційну пропозицію виключно на основі досліджень особливостей води, які в обов’язковому порядку проводять фахівці-технологи компанії, специфіки діяльності підприємств, особливостей та характеристик тканин, а також ступінь їх забруднення. За результатами досліджень технологи компанії готують спеціальні технологічні карти засобів, рекомендованих клієнту до подальшого його використання.

Тому послуга «Сучасне прання» від компанії Інвайт допомагає бізнесу вирішити такі завдання:

соціальна відповідальність: турбота про здоров’я та навколишнє середовище.

довготривалий термін використання речей: «Сучасне прання» збільшує період зносостійкості спецодягу завдяки налагодженості процесу, сучасним технологіям, правильному підбору засобів і делікатності проведення робіт, фактура та всі складні елементи на виробі довше зберігаються в належному стані. Кожен виріб довше зберігає свій колір і розмір після проведеного багаторазового прання.

ефективне розподілення бізнес процесів в компанії: перерозподілення ресурсів та процесів в середині компанії, що були раніше задіяні у другорядних функціях і напрямках компанії дає можливість зосередитись на пріоритетних напрямках бізнесу, що позитивно впливає на ефективність бізнесу в цілому. Для замовника це – економія часу та відсутність формування затрат на додаткові ресурси (персонал, Фонд оплати праці, транспорт, тощо). Аутсорсинг дозволить замовнику вивільнити час та ресурси з непрофільних напрямків.

Послуга Сучасне прання від компанії Інвайт допомагає бізнесу вирішити завдання

Отже, щоб стати кращим, потрібно отримати краще. А це можливо вже зараз з компанією Інвайт.

Головна
> Новини
> Що таке «Сучасне прання» та які питання бізнесу вирішує ця послуга
Замовити послугу