Для того, щоб бути справжнім професіоналом своєї справи, потрібно постійно рости, розвиватися, навчатися, спостерігати, аналізувати здобуті знання і, звичайно ж, застосовувати їх на практиці.

Понеділок, як кажуть, день важкий, але не для спеціалістів «ІНВАЙТ». Для нас – це період планування свого часу таким чином, щоб встигнути все і дізнатися щось нове, цікаве корисне.

Саме тому щотижня адміністратори «ІНВАЙТ» збираються у навчальному центрі або на практичних заняттях на об’єктах, щоб ще глибше зануритись у всі нюанси професійного клінінгу та відточити свою майстерність у всіх питаннях, пов’язаних з наданям якісних послуг клієнтам.

Хімчистка меблів та м’яких покриттів для підлоги.

Сьогодні в рамках теоретичного тренінгу навчальний курс прослухали адміністратори «ІНВАЙТ», що працюють на об‘єктах, які нещодавно з‘явились у клієнтському портфелі компанії. Тема тренінгу: «Технології проведення спеціальних робіт». Зокрема, мова йшла про глибинну чистку твердої підлоги та хімчистку меблів і м’яких покриттів для підлоги. З нюансами проведення спеціальних робіт учасників ознайомив менеджер напрямку контролю якості компанії «ІНВАЙТ» Богдан Гнатуша, за плечима якого навчання у Академії клінінгу у Відні, багаторічний досвід керування роботою мобільних бригад та безпосередньо організація генеральних робіт на об‘єктах, серед яких і спеціальні роботи.

Зокрема, окрему увагу під час тренінгу приділили питанням:

  • етапів проведення хімчистки підлогових покриттів та м‘яких меблів, а також глибинного чищення підлоги;
  • типам покриттів та матеріалів;
  • технічним засобам для проведення даних робіт;
  • правильного підбору хімічних засобів;
  • нюансам дотримання правил безпеки при користуванні технікою та хімічними засобами;
  • наглядним прикладам стану покриттів до та після проведених робіт.

етапів проведення хімчистки підлогових покриттів та м‘яких меблів

Наприкінці тренінгу учасники мали змогу переглянути відео-урок практичного проведення робіт на об‘єктах компанії. «Професійної освіти в Україні, яка б давала можливість отримати фахові знання у напрямку професійного facility менеджменту, на жаль, нема. Компаніям доводиться власними силами готувати фахівців. Наш проект внутрішньокорпоративного навчання спрямований саме на практичну підготовку спеціалістів, вироблення у них необхідних навичок, а також у подальшому дає можливості удосконалювати знання, підвищувати кваліфікацію А, зважаючи на те, що «ІНВАЙТ» використовує виключно професійну техніку, інвентар, хімічні засоби та витратні матеріали, період адаптації адміністраторів на об‘єктах, отримання ними необхідних знань та опанування відповідних навичок відбувається значно швидше», - наголосив Богдан Гнатуша.

Теоретичний тренінг для адміністраторів Богдан Гнатуша

Головна
> Новини
> Теоретичний тренінг для адміністраторів «ІНВАЙТ»: Глибинна чистка твердої підлоги. Хімчистка меблів та м’яких покриттів для підлоги.
Замовити послугу