Представники сервісної компанії «ІНВАЙТ» вкотре відвідали Міжнародну виставку індустрії клінінгу ISSA/INTERCLEAN, яка проходила в Амстердамі з 10 по 13 травня.

Традиційно захід було організовано на найвищому рівні. Однак, без нових рекордів та інноваційних презентацій не обійшлося. Так, на 50 тис. кв.м головного виставкового майданчика Амстердаму розмістилися близько 1000 учасників зі 130 країн: виробники і постачальники професійної клінінгової техніки та іншого обладнання, професійної хімії, інвентаря.

Український десант на Міжнародній виставці індустрії клінінгу

«Відвідування заходу такого масштабу - це безцінний досвід для нашої компанії. Тут примітно все: від рівня організації до кількості виставкових експонатів. Особливо приємно дивує різноманітність рішень, які подаються, для різних сфер індустрії клінінгу. Щорічно з'являються нові гравці на ринку, які інвестують в інновації та виробництво. І ми традиційно частинку цих нововведень намагаємося впроваджувати в своїй роботі в Україні», - зазначила директор ТОВ «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

За її словами, в цьому році поряд із компаніями-лідерами з Європи багато учасників виставки було з країн Азії: Китаю, Японії і Кореї.

Міжнародній виставці індустрії клінінгу

«Це дуже хороша тенденція, - впевнена Тетяна Давидович, - Тим більше, що якість виробленої цими країнами продукції так само на високому рівні. А значить, на ринку з'являються гідні конкуренти вже відомим брендам. Із точки зору економіки бізнесу - це завжди добре для нас як споживачів».

Виставка індустрії клінінгу

Крім того, в рамках виставки пройшов і конкурс Innovation Award Amsterdam. У цьому році для участі в ньому було подано рекордну кількість заявок. Виробники товарів для клінінгу представили 110 продуктів, які, на їхню думку, є найбільш інноваційними на даний момент в світовій клінінгової індустрії. ДО шорт-листа конкурсу увійшло всього 9 претендентів. Міжнародне журі розподілило фіналістів за трьома номінаціями.

«Особливо вразили презентації дев'яти фіналістів конкурсу. Різноманітність рішень від спеціальних диспенсерів, які всмоктують матеріали до роботів-клінерів свідчить про те, що індустрія розвивається, технології не стоять на місці, а значить, у нас, професійних клінерів, з'являється все більше можливостей бути ефективнішими для своїх клієнтів», - поділилася враженнями Тетяна Давидович.

За її словами, із самого початку голосування визначилася трійка лідерів, за які найчастіше голосували відвідувачі. Згідно з результатами народного голосування Visitors Choice Award, в якому взяли участь більше 1600 осіб, в ТОП-3 гонки за «Приз глядацьких симпатій» увійшли хмарний сервіс Tork EasyCube, килимномиюча машина BRC 40/22 C від Karcher і суперабсорбіруюча тканина SpillEx від Vileda Professional.

«Чотири дні виставки пройшли для нашої компанії дуже плідно. Ми голосували за інноваційні рішення для сфери клінінгу, ознайомилися з великою кількістю продуктів для нашої індустрії і вже традиційно провели низку дуже цікавих і корисних переговорів із розробниками і постачальниками професійної техніки та інвентаря. Віримо, що дуже скоро ми зможемо використовувати цікаві новинки в своїй щоденній роботі. А як інакше? Адже лідер задає темп і напрямок», - резюмувала Тетяна Давидович.

Довідка. Міжнародна виставка індустрії клінінгу ISSA/INTERCLEAN AMSTERDAM проходить уже в 26-ий раз. Щорічно цей захід збирає під одним дахом усіх провідних виробників товарів для сфери клінінгових послуг, постачальників товарів, а також учасників, серед яких - клінінгові компанії з усього світу.

Головна
> Новини
> Український десант на Міжнародній виставці індустрії клінінгу ISSA/INTERCLEAN AMSTERDAM 2016
Замовити послугу