Раді поділитися гарною новиною. Один із знакових клієнтів компанії «ІНВАЙТ» МА «Бориспіль» увійшов до ТОП-10 кращих аеропортів Східної Європи. Так, за даними щорічного дослідження, проведеного компанією Skytrax, в рамках The Best Airports in the World - by Region, аеропорт «Бориспіль» посів 3-е місце.

Згідно з методологією дослідження, що проводиться, рівень обслуговування, сервісу, комфорту та чистоти оцінювався за 39 показниками. В якості важливих оцінюваних критеріїв організаторами дослідження визначено чистоту підлогових покриттів, сидінь та громадських місць в терміналах, а також чистоту туалетних кімнат.

«Ми дуже раді за МА «Бориспіль». Від щирого серця вітаємо за настільки високі досягнення. Така перемога - знакова подія не лише для всієї нашої країни і самого аеропорту, але й для нашої компанії, зокрема. Ось уже протягом останніх кількох років Міжнародний аеропорт «Бориспіль» є нашим клієнтом. І на момент проведення дослідження саме компанія «ІНВАЙТ» надавала клінінгові послуги для головних повітряних воріт країни», - зазначила виконавчий директор сервісної компанії «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

За її словами, не менш приємним фактом є також і те, що одним із лідерів цього рейтингу МА «Бориспіль» стає кілька років поспіль. Протягом усього цього часу незмінним партнером, що забезпечує якісний клінінг-сервіс, була компанія «Інвайт».

Нагадаємо, що за підсумками минулого року, наші головні повітряні ворота країни також входили до трійки лідерів ТОП-10 кращих аеропортів Східної Європи.

Варто зазначити, що дослідження The 2016 World Airport Awards проводилося з червня 2015 по лютий 2016 року. Оцінка результатів базувалася на основі 13,25 млн. опитувальних листів, отриманих від пасажирів 106 національних авіакомпаній 550 аеропортів по всьому світу.

Критерії оцінки Борисполя

Головна
> Новини
> Якісне обслуговування - запорука високих досягнень
Замовити послугу