Чистота і охайність головних повітряних воріт країни тепер буде радувати всіх відвідувачів і гостей, що прилітають в Україну через МА «Бориспіль» - з 1 квітня сервісна компанія «ІНВАЙТ» почала обслуговування найбільшого терміналу столичного аеропорту «D». Договір на надання послуг між ТОВ «ІНВАЙТ» і ДП «МА «Бориспіль» було підписано 30 березня поточного року. Про це повідомила директор сервісної компанії «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

Якісний клінінг-сервіс у МА «Бориспіль»

Якісний клінінг-сервіс

За її словами, підписання договору стало наслідком участі компанії у відкритих торгах, оголошених ДП «МА «Бориспіль».

Згідно з технічним завданням, предметом закупівлі стали послуги по загальному очищенню будівель (послуги з прибирання житла, будівель і миття вікон (прибирання внутрішніх приміщень терміналу «D»).

«Ми розуміємо, що перше, з чого складається враження гостя про країну - стан і зовнішній вигляд аеропорту. Саме тому, для обслуговування найбільшого і головного аеротерміналу наша компанія буде використовувати новинки техніки та інвентаря. Крім того, весь персонал буде одягнений в оновлену корпоративну форму європейського зразка», - зазначила директор компанії «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

Нагадаємо, для нашої компанії аеропорт «Бориспіль» - не новий об'єкт. Із грудня 2012 року протягом декількох років «ІНВАЙТ» надавав послуги за різними напрямками: клінінгове обслуговування терміналів «В», «D», «F», обслуговування прилеглої території та багажних візків. Під час обслуговування сервісною компанією «ІНВАЙТ» МА «Бориспіль» стабільно входив до ТОП-10 кращих аеропортів Східної Європи за результатами щорічного дослідження, проведеного компанією Skytrax, в рамках The Best Airports in the World - by Region. Згідно з методологією дослідження, що проводиться, рівень обслуговування, сервісу, комфорту та чистоти оцінювався за 39 показниками. Чистота і охайність підлогових покриттів, місць із великим людинопотом і санвузлів були одними з важливих критеріїв оцінки.

Якісний клінінг-сервіс

«На даний момент сервісна компанія «ІНВАЙТ» надає цілий комплекс різноманітних послуг для МА «Бориспіль». Ми, як і раніше, гарантуємо виключно високу якість обслуговування і впевнені, що напередодні такої значимої і довгоочікуваної події для нашої країни як пісенний конкурс «Євробачення 2017» головні повітряні ворота країни будуть готовими, зустрінуть гостей з максимальним комфортом і чистотою», - резюмувала Тетяна Давидович.

Головна
> Новини
> Якісний клінінг-сервіс у МА «Бориспіль»
Замовити послугу