Якісний сервіс від компанії Інвайт - це вдалий мікс із професійного підходу до роботи, багаторічного досвіду в сфері чистоти та гігієни, вміння чути клієнтів, усвідомленого підходу до збереження навколишнього середовища та любові до своєї справи.

Саме тому одним із ключових пріоритетів для нас є використання професійної техніки, сучасного інвентарю для прибирання та сертифікованих миючих засобів провідних європейський виробників.

Так, нещодавно сертифіковані за програмою екологічного маркування Єврокомісії засоби для миття, прання та прибирання ТМ "TANA Professional" успішно пройшли сертифікацію згідно з ISO 14024 в українській програмі екологічного маркування.

Сертифіковані в Україні засоби німецького виробника Werner&Mertz Professional, "TANA Professional", отримали право маркування знаком «Зелений журавлик» на рівні зі знаком Ecolabel.EU. Це надасть можливість продукції бути більш впізнаваною на українському ринку в категорії «екологічна».

Виробництво засобів ТМ "TANA Professional" здійснюється із дотриманням таких принципів:

  • використання поверхневих активних речовин природного походження з високою швидкістю біодеградації;
  • енергозбереження та прогресивних технології виробництва;
  • використання інноваційних формул для інтенсивного очищення та догляду;
  • застосування пакувальних матеріалів, що підлягають легкій переробці;
  • відмови від випробування на тваринах.

Заявлена продукція пройшла перевірку, що підтверджує безпечність продукції для здоров’я та довкілля на рівні з високою ефективністю засобів.

Інвайт це про отримай краще та будь кращим!

Головна
> Новини
> Застосування Еко-засобів у сфері чистоти та гігієни
Замовити послугу